Om oss

Välkommen till sajten!
Vi är experter på e-böcker.

Sajten E-boksforlaget.se.
Det här är en samlingssajt med information om bokutgivningen för flera olika förlag. Här hittar du bland annat information om utbudet av e-böcker från Deja vu Förlag, E-boksförlaget, E-boksbiblioteket Förlag, Fornguiden, Triviaförlaget, Censur förlag och Virvelvind Förlag.
Vi säljer inga e-böcker själva utan ger bara information om spännande titlar – och länkar till sajter där du kan låna eller köpa e-böckerna.

E-boksförlaget
E-boksförlaget är specialiserat på att ge ut äldre litteratur i nya digitala utgåvor.
Förlaget publicerar framför allt texter om sådana ämnen där innehållet fortfarande på ett eller annat sätt är aktuellt för dagens publik.

Katalog över E-boksförlagets titlar.

De ämnen man framför allt koncentrerat sig på är arkeologi, teknik, historia och resor.
Många av Eboksförlagets titlar finns bara tillgängliga i digital form, texterna publicerades ursprungligen i tidskrifter eller små tidskrifter som är mycket svåra att få tillgång till i dag.

Ladda ner en katalog med mer info om alla E-boksförlagets titlar.

Bokförlaget Klassiska deckare
En bra historia håller nästan hur länge som helst. Därför är det inte så konstigt att deckare som skrevs för 100, eller 150, år sedan fortfarande filmas för tv eller bio.
Många av de här klassiska berättelserna trycks också i nya versioner där språket och handlingen har uppdaterats.
Men det är en härlig känsla att läsa exakt samma text som fascinerade läsarna innan det fanns moderniteter som telefon, bilar eller ens elektriskt ljus.
Målsättningen för Bokförlaget Klassiska deckare är att ge ut digitala versioner av de nyskapande berättelser som vi älskat i decennier.

Katalog över Bokförlaget Klassisk deckares titlar.

Många av de e-böcker vi ger ut är exakta och ordagranna, versioner av våra allra första deckare. Vi publicerar de spännande berättelserna om privatdeckare som Sherlock Holmes, Auguste Dupin och Leo Carring men även om gentlemannatjuven Arsène Lupin.
De flesta av våra titlar publicerades kring förra sekelskiftet men finns det en bra klassisk berättelse så ger vi ut den, oavsett om den är från 1841, 1855 eller 1948.

Ladda ner en katalog med mer info om alla Bokförlaget Klassiska deckares titlar.

Här hittar du mer info om Klassiska deckare

Triviaförlaget
Namnet på Triviaförlaget avslöjar vilken typ av böcker man ger ut: Trivia och galna fakta.
De flesta av förlagets titlar är nyproducerade och finns enbart i digitala versioner.
Många av titlarna handlar om nöjesvärlden och kändisar, och är skrivna av författare med mångårig erfarenhet av nöjesjournalistik.

Katalog för Triviaförlagets titlar.

Men Triviaförlaget ger också ut e-böcker om spännande saker som skägg, fotboll, väder, bad, djur och hotell. I korthet: Om det finns galna trivia och fakta om ett ämne så kommer Triviaförlaget förr eller senare att ge ut en bok om det.

Ladda ner en katalog med mer info om alla Triviaförlagets titlar.

Virvelvind Förlag
Virvelvind Förlag ger framför allt ut faktaböcker om historia och resor Förlaget satsar framför allt på tryckta böcker men deras titlar ges även ut i en digital version.
En av förlagets specialiteter är guideböcker till historiska resmål, man har bland annat publicerat böcker om hällristningar, gravfält och vikingar.
Här på sajten hittar du enbart information om Virvelvind Förlags e-böcker.
Vill du veta mer om Virvelvinds hela utbud så hänvisar vi till deras sajt virvelvind-forlag.se där du också kan beställa deras böcker.

Vill du veta mer om sajten e-boksforlaget.se så maila vår redaktör: (info@e-bokforlaget.se)